Opening van het Kabouterpad

Opening van het Kabouterpad

Stichting Natuurbeheer Waalbos heeft in het Waalbos een heus Kabouterpad in samenwerking met Staatsbosbeheer kunnen realiseren. Het Kabouterpad wordt zaterdag 24 november om 11.00 uur geopend.

Het Kabouterpad is mogelijk gemaakt door de financiële hulp van de Landschapstafel, Bouwbedrijf van der Pol, De Groene Motor en Xantippe Beheer B.V. Afgelopen zaterdag 17 november zijn door de vrijwilligers van de Stichting Natuurbeheer Waalbos de kabouterpalen geplaatst.

Het Kabouterpad is speciaal aangelegd voor jonge natuurliefhebbers. Kabouter Rezoord en Corvus de Kraai nemen je mee op avontuur door het Waalbos. Tijdens de wandeling zijn er diverse leuke opdrachten voor de jonge wandelaars. Deze opdrachten zijn te vinden in een mooi boekje. Het opdrachtenboekje én een echt kabouterdiploma zijn iedere zaterdag van 10.00 – 16.00 u in de molen aan de Waalweg voor € 3,- verkrijgbaar.

Zaterdag 24 november om 11.00 uur zal het Kabouterpad Waalbos geopend worden door Florien en Madelief van der Pol.

Tevens zal de IJsclub Rijsoord en Omstreken deze dag de ijsbaan volpompen met water en zal er ook een informatiepunt zijn van de IJsclub. Jij en u zijn van harte welkom om de opening bij te wonen en het Kabouterpad te gaan ontdekken. De opening en de start van het Kabouterpad vinden plaats vanaf het parkeerterrein aan de Waalweg, gelegen achter het parkeerterrein van Ross Lovell.

Nieuwsbrieven

Klik op een van de buttons om de nieuwsbrief te bekijken.

Nieuwsbrief ontvangen?
U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar info@onswaalbos.nl.

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017