Start bouw Bezoekerscentrum Waalbos

De bouw is gestart op 12 juni met het heiwerk. Inmiddels is al het leidingwerk aangebracht en is ook het betonijzer aangebracht. Binnenkort zal de vloer gestort worden en daarna zullen de wanden gesteld worden en het dak gestort. Naar verwachting zal het gebouw binnen 1-2 maanden waterdicht zijn.

De verwachting is dat het gebouw eind november door de aannemer wordt opgeleverd. Daarna start de afbouwfase met zelfwerkzaamheid met vrijwilligers (verven, afwerking betonvloer, stucwerk wanden, plaatsen toiletten, tegelwerk vloer en wanden wc’s, plaatsing keuken en bar, aanbrengen terreinverharding, tuininrichting en educatieve inrichting van het gebouw. Hiervoor zijn nog handige vrijwilligers nodig. Wilt u helpen? Dan kunt u dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verwacht wordt dat het gebouw daarom volgend jaar april-mei kan worden geopend.

De Stichting Bezoekerscentrum Waalbos is nog op zoek naar nieuwe bestuursleden, met name een penningmeester en iemand die de publiciteit kan verzorgen zijn gewenst. Indien u hiervoor mensen weet, kunt u dit melden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrieven

Klik op een van de buttons om de nieuwsbrief te bekijken.

Nieuwsbrief ontvangen?
U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar info@onswaalbos.nl.

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017