Natuurfotowedstrijd Waalbos

Natuurfotowedstrijd Waalbos

Vind je foto’s maken leuk en houd je van de natuur? Stichting Natuurbeheer Waalbos daagt je uit om mee te doen met jouw beste foto van de natuur.

Ga lekker naar buiten en leg jouw unieke moment vast. Je mag zelf kiezen of je een bloem, wolken of iets anders fotografeert. De enige voorwaarde is dat hij in het Waalbos is gemaakt en over natuur gaat.

Er zijn 2 leeftijdscategorieën: tot 17 jaar en vanaf 17 jaar.

Meedoen
Stuur uiterlijk 1 december je twee mooiste foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding fotowedstrijd met naam en contactgegevens. Zet jouw naam, leeftijd en het onderwerp in de bestandsnaam (bijv. Freek Boer 13– witte vlinder.jpg).

De 5 mooiste foto’s worden geselecteerd en zullen op de website gezet worden en opgehangen worden in het bezoekerscentrum (als dit open is). Via de website kan gestemd worden op de mooiste foto per categorie en ook in het bezoekerscentrum zal een stembus staan om te stemmen om de mooiste foto per categorie. De winnaars worden zo snel mogelijk bekend gemaakt en krijgen een VV cadeaubon. De ingeleverde foto’s kunnen na afloop door de Stichting gebruikt worden als promotiemateriaal.

Veel succes en geniet!!!

Nieuwsbrieven

Klik op een van de buttons om de nieuwsbrief te bekijken.

Nieuwsbrief ontvangen?
U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar info@onswaalbos.nl.

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017